woensdag 27 april 2011

Informatieavond OMM goed bezocht.

Het verhuren van een te koop staande woning.

Gisterenavond was de de informatieavond voor onze opdrachtgevers die overwegen hun te koop staande woning te gaan verhuren. Of hier al ervaring mee hebben. Vooral die laatsten hadden gaandeweg nog wel wat boeiende praktijkverhalen te vertellen. Over verwisselde sloten en plantjes en zo.



Dit is natuurlijk ook altijd hetgeen waar je als eigenaar/verhuurder nou net niet mee te maken wil hebben. En gelukkig zijn dat uitzonderingen, meestal gaat het goed. Er zijn echter dingen waar je niet meteen aan denkt die in ieder geval goed geregeld moeten zijn als je gaat verhuren. Zoals toestemming van de bank, een vergunning van de gemeente, het puntensysteem, hoe krijg ik de huurder er weer uit, etc.



Al deze onderwerpen en meer kwamen gisteren uitgebreidt aan bod. Na een inleidend woord van Karin kreeg dhr. Pellenbrink het woord voor wie het goed regelen van dit soort verhuursituaties zijn dagelijks werk is. Voor wie het gisteneravond niet kon bijwonen of sowieso nog meer over dit onderwerp wil weten bel of mail ons gerust: 013-7504504 of info@omm-makelaars.nl.

- - -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten